Spring naar content

OnderwijsOpstelling

Wil je een unieke kijk krijgen in jouw onderwijssysteem? In een OnderwijsOpstelling brengen we deze als een 'tableau vivant' in beeld met representanten die de diverse leden van het systeem vertegenwoordigen. Deze methode biedt een kans om diep inzicht te verwerven in jouw onderwijsomgeving. Het helpt niet alleen om verborgen knelpunten of uitdagingen te identificeren, maar ook om ze effectief aan te pakken en op te lossen. Doe mee en ontdek hoe deze benadering jou kan helpen groeien en bloeien in het onderwijs.

1.

GG-leraar onderwijsopstelling - klas

Tijdens deze workshop duik je in de boven- en onderstroom van de groepsdynamiek in jouw klas. Leer je het systemisch werk met representanten in de praktijk kennen, waarbij opstellingen de theorie tot leven brengen.

Praktische informatie

Samen met collega's van diverse scholen duik je in de onderstroom van jouw klas en school.

Leer systemische signalen begrijpen door zelf als representant deel te nemen of je vraag in te brengen.

2.

GG-directeur onderwijsopstelling - school

Binnen scholen kunnen verschillende “onzichtbare krachten” een rol spelen die de werkelijke situatie beïnvloeden. Het is zeer nuttig om vanuit een systemisch perspectief te kijken naar wat er binnen de school gebeurt.

Praktische informatie

We betrekken hierbij niet het team zelf, maar werken met onafhankelijke, goed getrainde representanten.

Tijdens het intakegesprek zijn deze representanten niet aanwezig, waardoor iedere hulpvraag volledig privé blijft.

Kies voor GroepsGeluk

Indien nodig of gewenst, kan de OnderwijsOpstelling altijd gecombineerd worden met teamcoaching of individuele coaching. Bij vragen of onduidelijkheid kunnen we vrijblijvend telefonisch bespreken waar de behoefte ligt om samen te kijken hoe GroepsGeluk het beste kan worden ingezet. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we z.s.m. contact op.