Spring naar content

OnderwijsOpsteller

Opleiding GroepsGeluk

GroepsGeluk heeft als missie het onderwijs te ondersteunen met systemisch werk. Dit doen we via tafelopstellingen waarbij we de GroepsGeluk materialen en tools inzetten. Zo leveren we momenteel met een groep van bijna vierhonderd professionals een grote bijdrage aan een gezonde groepsdynamiek in klassen en teams. De opleiding GroepsGeluk OnderwijsOpsteller geeft je de mogelijkheid om je kennis en kunde steeds meer te verdiepen.

We zijn ons allemaal bewust van de boven- en de onderstroom die we tegenkomen in onze GroepsGeluk sessies. Om meer zicht en grip op de onderstroom te krijgen, is het tijd voor de volgende stap, extra oefening en ervaring met systemisch werk in het onderwijs. In de opleiding GroepsGeluk OnderwijsOpsteller ga je met representanten aan de slag.

Door het opstellen met representanten wordt je innerlijke weten en wijsheid nog groter waardoor je ook de GroepsGeluk sessies krachtiger en flexibeler kunt begeleiden. Wat je gaat leren door veel te doen, is direct toepasbaar in de klas en teams. Hier geldt nog meer dan in de klas dat veel vlieguren je tot expert gaat maken.

Groepsgeluk-Coaching-leerkracht