Spring naar content

Marleen Schulte

Gecertificeerd GroepsGeluksCoach & Trainer

Marleen Schulte

In mijn zoeken naar verdieping kwam GroepsGeluk op mijn pad en gaf me precies dat wat ik zocht. Het is een ongelooflijk sterk visueel middel om leerlingen te laten ervaren hoe ze in de groep staan en wat ze kunnen bijdragen aan het geheel in hun klas. En pastte goed in mijn systemisch denken.
Hoe leren we kinderen en hun leerkrachten/docenten hun plek in te nemen? Hoe kunnen we samen, als klas, eraan bijdragen dat iedereen tot zijn recht komt en de ruimte voelt te groeien? Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Marleen Schulte - GroepsGeluk
Marleen Schulte - GroepsGeluk
Contact GGC - Marleen Schulte
Intake formulier Marleen Schulte

Persoonlijke gegevens

Vul hier de naam/namen in
Straat en huisnummer

Informatie

Zijn er interventies gedaan in de groep? *
Is er eerder hulp gezocht? *
groepsgelukleerkrachten
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA
Intake formulier - Teams - Marleen Schulte

Persoonlijke gegevens

Straat en huisnummer

Informatie

Is er eerder hulp gezocht? *
Zijn er interventies gedaan in het team? *
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA

Over Marleen

Vanuit de hulpverlening, waar ik werkte als systemisch coach en therapeut, ben ik in het onderwijs terecht gekomen. Eerst als leerlingbegeleider en counsellor en al snel ook als coach en trainer. Mijn drijfveer is altijd geweest om leerlingen en onderwijzend personeel in zowel PO als VO meer handvatten te geven om de sfeer in hun groep en team veilig en gezellig te maken, vanuit rust en een betrouwbare omgeving kan iedereen zich optimaal ontwikkelen binnen eigen mogelijkheden.

In mijn zoeken naar verdieping kwam GroepsGeluk op mijn pad en gaf me precies dat wat ik zocht! Het is een ongelooflijk sterk visueel middel om leerlingen te laten ervaren hoe ze in de groep staan en wat ze kunnen bijdragen aan het geheel in hun klas. En pastte goed in mijn systemisch denken!
Hoe leren we kinderen en hun leerkrachten/docenten hun plek in te nemen? Hoe kunnen we samen, als klas, eraan bijdragen dat iedereen tot zijn recht komt en de ruimte voelt te groeien? Hoe zorgen we samen voor een mooie balans en hoe zoeken we samen naar de woorden en symbolen om dit te bewerkstelligen!

Inmiddels heb ik op een aantal scholen het GroepsGeluk helpen uitrollen. In samenwerking met Desiree Farro, begeleid ik enthousiaste GroepsGeluk leerkrachten in intervisies én krijgen we mails van ouders die enorm blij zijn met de veranderingen waardoor hun kind blij naar school gaat.
De dynamiek in die klassen verandert en de school krijgt inzicht en handvatten om met hun groepen aan het werk te gaan.
Inmiddels ben ik ook als trainer aan de slag om GroepsGeluk nog verder uit te spreiden binnen onze organisatie.
Groepsgeluk is een enorme verrijking van het aanbod om leerlingen en teams te ondersteunen, en dat is 'what really matters"
Ik gun iedere school een GroepsGeluk leerkracht en coach.

HBO sociaal pedagogische hulpverlening, Master systemisch werken met gezinnen, ECP contextuele therapie, TA transactionele analyse, diverse verdiepende nascholingen (zie Linkedin).