Spring naar content

Marianne Graafland

Therapeut & gecertificeerd Groepsgeluk coach

Marianne Graafland

Hoofd en hart verbinden! Het onzichtbare zichtbaar maken! Samen gaan voor GroepsGeluk!
Met GroepsGeluk, creëer je in korte tijd een veilige groep, waarbij zichtbaar wordt wat er speelt en hoe kinderen, of de organisatie, om kunnen gaan met alles wat op hun pad komt. Al vroeg om leren gaan met emoties en ze een plek geven. Het onzichtbare zichtbaar maken. Wat zijn de onderstromen? Met GroepsGeluk krijgen professionals tools in handen om te werken aan hun groep/organisatie en zo samen op gaan voor een veilige mooiere wereld. Iedereen hoort erbij en heeft zijn eigen unieke plek. GroepsGeluk maakt mensen weerbaarder, zodat ze gezonde keuzes kunnen maken.

Marianne-1
Marianne-1
Over Marianne

De afgelopen jaren gewerkt als leerkracht, schoolleider van vernieuwingsscholen, (o.a. een afdeling voor hoogbegaafde leerlingen) en als zorg-coördinator van verschillende scholen.
In die zelfde periode de opleidingen gedaan voor Coach en Counselor, Hartcoherentie, Mindfullness en cognitieve gedragstherapie MBTC, Emotioneel evenwicht, EMDR, EFT, ADHD-specialist, aromatherapie en Hypnose.

Met deze technieken en zienswijze kan ik zowel emotionele problemen, als lichamelijke klachten aanpakken. Het werkt bijvoorbeeld bij fobieën, angststoornissen, depressie, presentatieangst, examenvrees en faalangst, trauma’s, PTSS, pestklachten, stressklachten, eetstoornissen en verslavingen, maar ook bij rugpijn, hoofdpijn en migraine, andere pijnklachten, ADHD, allergieën en meer. En toen kwam Systemisch werken..... Groepsgeluk kwam op mijn pad en alles viel samen!

Als alle puzzelstukjes van werkervaring, opleidingen en levenslessen op hun plek vallen en je beseft, nu is de tijd gekomen om op een nog zinvollere wijze invulling te geven aan je werk, dan is dat de uitbreiding met GroepsGeluk/Systemisch werken. Met GroepsGeluk, creëer je in korte tijd een veilige groep, waarbij zichtbaar wordt wat er speelt en hoe kinderen, of de organisatie, om kunnen gaan met alles wat op hun pad komt. In de groep, school, thuis, organisatie, de sportvereniging, waar dan ook, waar groepen zijn. Al vroeg om leren gaan met emoties en ze een plek geven. Het onzichtbare zichtbaar maken. Wat zijn de onderstromen? Met GroepsGeluk krijgen professionals tools in handen om te werken aan hun groep en zo samen op gaan voor een veilige mooiere wereld. Iedereen hoort erbij en heeft zijn eigen unieke plek. GroepsGeluk maakt mensen weerbaarder, zodat ze gezonde keuzes kunnen maken.

Samen gaan voor een gezonde leefstijl; op alle niveaus in balans! Mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel! Samen gaan voor GroepsGeluk!

Leerkracht primair onderwijs (InHolland Rotterdam); Remedial Teacher (Harry Janssens Rotterdam); Schoolleider primair onderwijs (InHolland Rotterdam); NLP - practitioner (GO Centrum voor Groei en Ontwikkeling voor Training, Therapie en Coaching); Motorisch Remedial teacher (InHolland Rotterdam);
Kanjertraining Licentie (Stichting Kanjertraining Almere); Begaafdheidspecialist (MHR Bodegraven); Hartcoherentie/EMDR (HartFocus Loosdrecht); Coaching Counseling (Civas); ADHD-specialist (Ortho Health Foundation); Hypnose-therapeute (Hypnoworld Boxmeer); Levend bloed analyse (Ortho Health Foundation); EMB Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek (Ortho Health Foundation); Aromatherapie (Chi en Civas); EFT (Novet); Beeldcoaching (Stenden Assen); Game Brain Brian (Stichting Gaming & Training Oudewater); Kinderhypnose/EMDR (Hypnoworld Boxmeer); Trainer Taakspel (Cedin); Coach OldPain2Go (Instituut Mind@Yourself Amsterdam); Coach groepsgeluk (GroepsGeluk Nijmegen); Kindercoach (Sonnevelt); Coach GroepsGeluk onderwijs (GroepsGeluk Nijmegen).

Contactformulier
Intakeformulier klas
Intakeformulier team