Spring naar content

Mandy Betro-Jansen

Gecertificeerd GroepsGelukCoach

Mandy Betro-Jansen

Werken met GroepsGeluk is voor mij een geweldige manier om meer geluk, rust, begrip en balans voor kinderen en hun leerkrachten te brengen in verschillende groepen en scholen. Iedere keer opnieuw word ik geraakt door wat de kinderen en de leerkrachten laten zien, de mooie en wijze dingen die ze zeggen en het inzicht dat door het neerzetten van de poppetjes en de materialen ontstaat. Als GroepsGeluk-leerkracht en gecertificeerd GroepsGelukscoach mag ik deze fijne werkvorm ook op scholen door heel Nederland inzetten en zo een beetje bijdragen aan het (nog) beter maken van het schoolsysteem in Nederland.

Mandy-Betro-GroepsGeluk-rond
Mandy-Betro-GroepsGeluk-rond
Contact GGC - Mandy Betro-Jansen
Intake formulier Mandy Betro

Persoonlijke gegevens

Vul hier de naam/namen in
Straat en huisnummer

Informatie

Zijn er interventies gedaan in de groep? *
Is er eerder hulp gezocht? *
groepsgelukleerkrachten
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA
Intake formulier - Teams - Mandy Betro-Jansen

Persoonlijke gegevens

Straat en huisnummer

Informatie

Is er eerder hulp gezocht? *
Zijn er interventies gedaan in het team? *
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA

Over Mandy

Ik werk als intern begeleider van de montessoristroom op KC Aan de Oosterplas in 's Hertogenbosch. Daarnaast ondersteun ik collega's , groepen en teams van 16 scholen en kindcentra die onder het bestuur van de ATO Scholenkring in 's-Hertogenbosch vallen, met vragen op het gebied van onderwijs, pedagogiek en ontwikkeling. Sinds mijn certificering tot begeleider van Familie- en Organisatieopstellingen, begeleid ik ook met veel plezier opstellingen voor personen en organisaties vanuit mijn eigen praktijk Oorsprong & Perspectief.

Vanaf het moment dat ik me verdiept heb in het systemisch werken en opstellen, ervaar ik de kracht en de dynamiek van de systemen om ons heen. Het zichtbaar maken van datgene wat onzichtbaar aanwezig is, heeft mijn leven op alle gebieden en op allerlei manieren verrijkt. Ik ervaar meer rust, harmonie en groei in mijzelf, bij mijn gezin en binnen mijn werkomgeving.
De wens om het systemisch werken een duidelijkere plek voor kinderen binnen het onderwijs te geven werd steeds sterker. Voor mij vielen alle stukjes van de puzzel in elkaar toen iemand me vroeg of ik GroepsGeluk kende. Ik heb de site opgezocht en vanaf dat moment kwam ik in een soort stroomversnelling terecht. Ik ben de opleiding gaan volgen en werk sindsdien met veel enthousiasme met de poppetjes, de materialen en de technieken. En omdat ik GroepsGeluk niet alleen op mijn eigen school wilde inzetten, heb ik me verder geschoold op verschillende professionaliseringsdagen en het traject tot gecertificeerd GroepsGelukCoach gevolgd.

Voor mij vormt het werken met GroepsGeluk een geweldige manier om meer geluk, rust begrip en balans voor kinderen en leerkrachten in verschillende groepen en scholen te brengen. Iedere keer opnieuw word ik geraakt door wat de kinderen en de leerkrachten laten zien, de mooie en wijze dingen die ze zeggen en het inzicht dat door het neerzetten van de poppetjes en de materialen ontstaat. Als GroepsGeluk-leerkracht en gecertificeerd GroepsGeluksCoach mag ik deze fijne werkvorm ook op scholen door heel Nederland inzetten en zo een beetje bijdragen aan het (nog) beter maken van het schoolsysteem in Nederland.

St. Jan Lyceum 's-Hertogenbosch (VWO), Fontys HBO 's-Hertogenbosch (Leerkracht Basisonderwijs), Fontys HBO Eindhoven (Montessori-opleiding), IJselgroep Post HBO Opleidingen Eindhoven (IB-opleiding), IJselgroep Post HBO Opleidingen door Jan van Daal (Coachen met de camera), Signum Coaching door Birgitte Bruin en Mariangela Molenaar (Coachopleiding), Praktijk Andanda door Marlies van Son (Reiki I en II, Quantum Touch I en II), Da Vinci Academie (Handelingsgericht werken in het basisonderwijs), ATO academie door Elly Billik (SVIB training), Praktijk Kate Kindercoaching door Kindertolk Karen Tooren (Present Child Opleidng voor IB-ers), Isimila Training en Coaching door Bart Dankers: (Opleiding voor familie en organisatieopstellingen basis, gevorderden, master), Isimila Training en Coaching door Bart Dankers (Opleiding voor quantumopstellingen)
GroepsGeluk Basistraining en professionaliseringsdagen: Kids & Co door Desiree Farro, GroepsGeluk & Leer- en gedragsproblemen: Kids & Co door Desiree Farro en Theo Bruekers, UNLP Amsterdam seminar door Ingrid Dijkstra (Opvoedopstellingen), Korthagen Opleidingen door Ellen Nuyt: Training Krachtgericht coachen, Praktijk AccesJoy door Maureen Lassooy (Access Consiousness Bars Practitioner Class), Kids & Co door Desiree Farro en Theo Bruekers (Opstellen voor onderwijs), Ringaanpak door Barry Redeker (Opleiding Trainer Ringaanpak)