Spring naar content

Lobke Gijsbers

Online marketing & communicatie

Lobke Gijsbers

Een steentje mogen bijdragen aan de prachtige missie die GroepsGeluk heeft, geeft veel voldoening. De passie en tomeloze energie die Désirée al jaren inzet om GroepsGeluk als een olievlek te laten verspreiden, straalt als vanzelf over op de mensen die met haar samenwerken. Dat gun je eigenlijk iedereen.

Goed onderwijs, onder de juiste condities, is zo belangrijk. Een voorwaarde om goed te kunnen leren EN jezelf te ontwikkelen, is dat je als kind gezien wordt. Niet alleen je talenten, maar ook je behoeftes, gevoelens en blokkades die er mogelijk zijn om goed te kunnen leren of om simpelweg jezelf te kunnen zijn.

Als hier op jonge leeftijd in het basisonderwijs meer aandacht voor is, kan dit zoveel moois brengen en ook zoveel problemen op latere leeftijd voorkomen. Inmiddels voelt het ook als mijn missie om GroepsGeluk nog zichtbaarder te maken. Voor degenen die hier open voor staan en zoeken naar een goede tool om dit vorm te geven. Maar ook voor iedereen die hier niet naar op zoek is, maar het juist zo goed zou kunnen gebruiken. Ik gun alle kinderen in de wereld GroepsGeluk!

profielfotos