Spring naar content

Intake groep

Jij en je groep weer in balans

Intakeformulier GroepsGeluk image

Referenties

GroepsGeluk heeft me veel gebracht; nieuwe inzichten, nieuwsgierigheid naar en enthousiasme over het systemisch werken. Daarnaast heb ik in de klas ondervonden wat het doet...het is magisch wat er gebeurt als de poppetjes geplaatst worden. Ik weet zeker dat dit voor een hoop GroepsGeluk gaat zorgen!!

- Vanny Gorissen, leerkracht speciaal onderwijs

In de workshops hebben de kinderen een beter beeld/inzicht van zichzelf en de ander gegeven.
De workshops hebben mij de ruimte gegeven om goed naar de leerlingen te kijken en te bespreken wat er gezien werd. Doordat je samen naar de groep kijkt en dit bespreekt, ziet de coach ook dingen die jij als leerkracht niet zomaar nog kunt veranderen in groep 8. Dit heeft mij wel wat rust gegeven. 

- Sjuul Wijnands
Leerkracht groep 8

Een aantal dingen die gebeuren binnen je groep zijn herkenbaar, maar het opent ook je ogen.

Veel dingen doe je al in je klas misschien, maar vaak ook onbewust. Je wordt je dus ook bewust van je eigen doen en laten.

- Marit Leferink, leerkracht basisonderwijs

Groepsgeluk is een uitermate goede manier om de groepsdynamica ten positieve te beïnvloeden. Wij gebruiken het om kinderen te leren zelfreflectie toe te passen of beter: jezelf goed leren kennen. Daarnaast kweekt het op een natuurlijke manier begrip voor anderen en de reden waarom zij zich zo gedragen.

In de groepen waar we met GG gewerkt hebben is meer emotionele rust gekomen. De leerkracht heeft de groepsprocessen beter in de hand en kan meer invloed uitoefenen op sfeer en welbevinden. De medeverantwoordelijkheid van leerlingen op dit groepsproces is aanmerkelijk groter geworden.

- Ferdy Masselink, directeur basisonderwijs

De coaching heeft zelfvertrouwen en sociale weerbaarheid opgeleverd. De kinderen durven steeds beter hun gevoelens te uiten. Ze voelen zich veilig in de klas. Doordat ze zich veilig voelen durven ze ook steeds beter complimenten aan andere kinderen te geven die zich normaal niet zo veel laten horen.

- Sjuul Wijnands
Leerkracht groep 8

Intake formulier - Leerkrachten

Persoonlijke gegevens

Vul hier de naam/namen in
Straat en huisnummer

Informatie

Zijn er interventies gedaan in de groep? *
Is er eerder hulp gezocht? *
groepsgelukleerkrachten
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA