Spring naar content

GroepsGelukTeam

Samen sterk het onderwijs met systemisch werk ondersteunen

Samen sterk het onderwijs met systemisch werk ondersteunen. Onze missie is om steeds meer GroepsGelukScholen te kunnen ontwikkelen en begeleiden middels systemisch kijken, denken en werken. Met ons GroepsGelukTeam groeien we naar een grotere groep goede systemische coaches en meer GroepsGelukTrainers, zodat de scholen in Nederland en omstreken vanuit GroepsGeluk degelijk ondersteund kunnen worden.

Wanneer je de tweedaagse training GroepsGeluk voor professionals gedaan hebt, is het goed om kilometers te maken. Wanneer je in het GroepsGelukTeam wilt, doe je ook de tweedaagse training met de daarbij behorende intervisie momenten van de GroepsGelukCoach Intern. Wanneer je coach bent en gewend bent om systemisch te coachen in individuele setting, kun je in overleg met GroepsGeluk vrijstelling aanvragen.

Je schrijft vier casussen (kort) uit in je portfolio op het Platform. Daarbij heb je een andere systemische opleiding gedaan of die ga je doen tijdens dat je ingestapt bent. Je bent vrij om een voor jou passende opleiding te kiezen. Het mag natuurlijk ook de opleiding GroepsGeluk OnderwijsOpsteller zijn.

De certificering gaat in je eigen tijd en tempo. Certificering houdt in dat Désirée supervisie geeft op een sessie die jij doet. Hierna krijg je een bladzijde op de website en de GroepsGeluk communicatiematerialen. Dan ben je klaar om met GroepsGeluk klassen, leerkrachten en teams te coachen.

De financiële bijdrage voor de instap in het GroepsGelukTeam is 770 euro.

Wat GroepsGeluk aanbiedt:

  • Coaching op een GroepsGeluk sessie door GroepsGeluk
  • Een persoonlijke pagina op de GroepsGeluk website
  • Marketing door GroepsGeluk
  • Drie tot vier online intervisie avonden en één intervisie live dag
  • Gepersonaliseerd GroepsGeluk communicatiemateriaal met Praatplaten, visitekaartjes en flyers met eigen foto
  • GroepsGeluk PowerPoint voor kinderen, ouders, teams
  • Forum op Platform speciaal voor Gecertificeerde GroepsGelukCoaches
  • GroepsGeluk kan in het onderwijs alleen via GroepsGeluk aangeboden worden
  • GroepsGeluk stuurt alleen opdrachten door naar leden van het GroepsGelukTeam

Sluit jij je aan bij ons team? Neem dan contact met ons op!