Spring naar content

GroepsGelukScholen

Samen de wereld mooier maken

Doordat Désirée Farro-Joosen haar systemisch kennis vanuit haar praktijk AllesKids&Co ook toepaste in haar klassen op Jenaplanschool de Buizerd in Wijchen is GroepsGeluk ontstaan. Door de vraag van een collega: “Hoe doe jij dat met die poppetjes op tafel?” ontstond de GroepsGeluk training. Al snel werd Désirée ook gevraagd op andere scholen om GroepsGeluk te delen. Vele sessies in veel klassen later, wilden ook steeds meer teams schoolbreed met GroepsGeluk aan de slag.

Zo zijn er ook officiële GroepsGelukScholen ontstaan. Dit zijn scholen die GroepsGeluk schoolbreed hebben geïmplementeerd en waar GroepsGeluk onderdeel is van de kwaliteits- en zorgcyclus.  De eerste GroepsGelukSchool was dan ook basisschool De Klimboom in Venray. Zij benaderden GroepsGeluk met een vraag voor groep 7 en ontdekten de kracht van GroepsGeluk, systemisch werken in de klas, voor sociaal emotioneel leren op school.

Welke GroepsGelukScholen er nog meer zijn zie je op de kaart. 

Venray

Sterrenschool De Klimboom
Venray

GG coaching klas

GroepsGelukSchool worden

Is jullie team ook volledig geschoold in GroepsGeluk en willen jullie graag officieel GroepsGelukSchool worden? Klik hier om in contact te komen.

Methode voor SEL!

Het is ook mogelijk om met het hele team opgeleid te worden tot GroepsGelukSchool. GroepsGeluk is meer dan alleen een methode voor sociaal emotioneel leren in het onderwijs. GroepsGeluk maakt de wereld mooier door binnen het onderwijs systemisch denken en werken als vanzelfsprekend te maken. Alles voor een gezond en prettig pedagogisch klimaat.

GroepsGelukScholen1