Spring naar content

Gecertificeerde GroepsGelukCoaches

Samen de wereld mooier maken

GroepsGeluk verspreidt zich als een liefdevolle olievlek.

We zijn er enorm trots op dat er op veel scholen door leerkrachten in heel Nederland en België gewerkt wordt met GroepsGeluk. Steeds meer teams ontdekken de kracht van systemisch werken in de klas. Neem gerust een kijkje op de website van de eerste GroepsGeluk school Sterrenschool de Klimboom in Venray.

Ook steeds meer coaches ontdekken GroepsGeluk als een waardevolle tool waarmee zij klassen, teams en andere groepen ondersteunen. Zij zijn welkom in het GroepsGelukTeam. Dit team komt regelmatig bij elkaar voor inter- en supervisie. Omdat we bij GroepsGeluk staan voor kwaliteit, worden alleen de door ons gecertificeerde coaches getoond op de website.

GroepsGelukCoaches die gecertificeerd zijn, gaan door een strenge selectie. Zij kunnen de kwaliteit bieden waar GroepsGeluk voor staat. Er zijn klavers uitgereikt aan onze gecertificeerde GroepsGelukCoaches. Zij hebben een plek op deze landkaart. Wanneer we aanvragen krijgen voor coaching aan ouders, kinderen, leerkrachten, een groep of team kunnen ook zij de GroepsGeluk coaching op uw locatie uitvoeren.

Gecertificeerde GroepsGelukCoaches