fbpx Spring naar content

Esther Verwimp-Gartsen

Gecertificeerd GroepsGelukCoach & Coach

Esther Verwimp-Gartsen

Als Rouwbegeleider en GroepsGeluksCoach vind ik het belangrijk dat ieder kind op zijn eigen plek staat in het systeem en gezien en gehoord wordt, zodat het zijn eigen leven ten volle kan leven en niet de last van een ander draagt. Met GroepsGeluk krijgt ieder kind zijn eigen plek in de groep en kan het extern duidelijk maken wat er intern leeft: het onzichtbare wordt zichtbaar. De systemische wetten: er is een duidelijk kader, iedereen hoort erbij, iedereen heeft een eigen plek (ordening), iedereen draagt zijn eigen lot en er is balans tussen geven en nemen, spelen hierbij een grote rol. Ik
ben dankbaar dat ik als gecertificeerd GroepsGelukcoach (met 27 jaar onderwijservaring) een steentje mag bijdragen aan een goed pedagogisch klimaat en onderling begrip in een groep, zodat leerlingen en leerkrachten zich kunnen blijven ontwikkelen en kunnen groeien.

Ik ben diep geraakt door GroepsGeluk, dit gun ik ieder kind en iedere groep! Ik kom het graag brengen en loop graag een stukje mee met een groep!!

Esther Verwimp - GroepsGeluk -rond
Esther Verwimp - GroepsGeluk -rond
Contactformulier

Contact GGC - Esther Verwimp-Gartsen

Intakeformulier klas
Over Esther