Spring naar content

Editha Gerdingh

Allround Communicatie mens

Editha Gerdingh

Er zijn dingen die je moet doen en wil betekenen. En daar is GroepsGeluk met al haar activiteiten er één van. Niet omdat dit moet, maar omdat het kan. Désirée is een geweldige opdrachtgever die zoveel moois doet en van plan is. Daar met woord en beeld handen en voeten aan mogen geven, is iets wat mij iedere keer weer energie geeft.

Er is een boel te doen in de wereld, en onderwijs is daar een van. Onderwijs is een mooie manier van kinderen kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze doen kunnen. Maar vaak staat iets de ontwikkeling in de weg, waardoor een leraar, of leerling, niet verder komt dan laten zien wat van hem of haar verwacht wordt. Of juist het tegenovergestelde. Dan is het een groot goed om daar verandering in te kunnen brengen met behulp van training of coaching. Desiree heeft hier echt veel in gedaan, en te doen. Wat ik ongelooflijk bijzonder vind.

Met haar samen kunnen werken, is een eer. En dat doe ik op een manier die mij bekend is, en waarmee ik haar kan helpen doen wat zij als de beste doen kan. In woord en beeld. Ik mag vormen bedenken die passen bij haar missie en ik mag haar helpen creëren waar zij alles voor on huis heeft. Dat is het mooie. Omdat we allebei kunnen betekenen wat we het liefste doen willen.

Edita-Gerdingh-GroepsGeluk