Skip to content

Contact

Neem vrijblijvend contact met me op

Wil je weten wat GroepsGeluk voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Je kunt me mailen of bellen, ik zal zo snel mogelijk reageren.

Je vindt mijn gegevens hieronder. Graag tot ziens.

Hartelijke groet,

Désirée

Contact gegevens

Désirée Farro - Joosen
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen
info@groepsgeluk.nl
06-49974815

Contact Groepsgeluk

Mogelijkheden voor vergoeding van onze werkzaamheden:

Iedere school krijgt vanuit de overheid budget voor trainingen van de leerkrachten. Vraag hiernaar bij je directie.

GroepsGeluk valt onder AllesKids&Co. AllesKids&Co staat vermeld in het ledenregister van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Daardoor vergoeden verschillende Zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten voor individuele therapie. Coaching en training komt bij zorgverzekeraars niet voor vergoeding in aanmerking.

GroepsGeluk verspreidt zich als een liefdevolle olievlek.

We zijn er enorm trots op dat er op zoveel scholen door leerkrachten in Nederland en België gewerkt wordt met GroepsGeluk.

Steeds meer coaches ontdekken GroepsGeluk als een waardevolle tool waarmee zij klassen, teams en andere groepen ondersteunen. Omdat we staan voor kwaliteit worden alleen de gecertificeerde coaches getoond op de website.

GroepsGelukCoaches die gecertificeerd zijn, gaan door een strenge selectie. Zij kunnen de kwaliteit bieden waar GroepsGeluk voor staat. Momenteel zijn we druk bezig met de selectie.

We hopen zo snel mogelijk de klavers te kunnen uitreiken aan onze gecertificeerde GroepsGelukCoaches. Zij krijgen een plek op onze landkaart. Wanneer we aanvragen krijgen voor coaching aan een groep kunnen ook zij de GroepsGeluk coaching op uw locatie uitvoeren.