Skip to content

Coaching teams

Gelukkige teams leiden gelukkige klassen

Loopt het niet lekker in je team en wil je samen met een gecertificeerde GroepsGelukCoach kijken wat er nodig is om de balans te herstellen? GroepsGeluk helpt teamleden en directie te zien wat er onderhuids speelt. Daardoor ontstaat er meer begrip voor elkaar en wordt duidelijk wat er onder bepaald gedrag schuilgaat.

Systeem
We zijn allemaal onderdeel van een systeem. Sterker nog, we zijn onderdeel van meerdere systemen. De belangrijkste is het familiesysteem. Ook je vriendenkring, de sportvereniging en het team waarvan je deel uitmaakt zijn systemen.
Binnen deze systemen leven kinderen en volwassenen met elkaar en beïnvloeden zij elkaar. Ook gebeurtenissen beïnvloeden de leden van het systeem en hun onderlinge relaties. Dit alles bij elkaar noemen we de dynamiek binnen het systeem.

Balans herstellen
Met GroepsGeluk maak je de dynamiek van het team zichtbaar middels houten poppetjes, picto’s, symbolen en ander klein materiaal op tafel. Wanneer je deze dynamiek zichtbaar maakt in je team, openbaren zich direct handvatten om de balans te herstellen.

Coaching teams GroepsGeluk

Voor wie
Voor alle teams die graag gelukkig samen kunnen werken en de kracht van systemisch werken willen ervaren.

De ultieme GroepsGeluk ervaring
Wanneer je als teamlid van een school ervaart wat GroepsGeluk voor jou als persoon en je team betekent, ken je de kracht en weet je zeker dat je meer wilt weten van GroepsGeluk - systemisch werken in de klas - .