Spring naar content

Carla ten Velde

Leerkracht, therapeut & gecertificeerd GroepsGelukCoach

Carla ten Velde

Leerkracht, therapeut & gecertificeerd GroepsGelukCoach

"Mijn aandacht werd getrokken door GroepsGeluk en nadat ik de opleiding had gedaan wist ik het zeker. Hier wil ik mee aan de slag, geluk brengen in een groep door de onzichtbare dingen zichtbaar te maken. Het is prachtig om te zien wat kinderen met elkaar delen en hoeveel bereidheid er is om begrip voor elkaar te tonen en elkaar te laten voelen dat iedereen erbij hoort. We kunnen samen nog veel mooie stappen maken en we zijn op de goede weg om met GroepsGeluk meer balans te brengen in de groepen waar we ermee werken.”

Carla ten Velde - GroepsGelukCoach - klein
Carla ten Velde - GroepsGelukCoach - klein
Over Carla

Op jonge leeftijd voelde ik me al aangetrokken tot mensen die extra hulp konden gebruiken. Als veertienjarig meisje werkte ik op de manege van een revalidatiecentrum, waar ik gehandicapte kinderen hielp met paardrijden.

Na mijn opleiding aan de sportacademie vond ik een baan in het speciaal onderwijs. Ik merkte dat mijn hart bij deze kinderen lag, omdat ze zo bijzonder zijn en veel te geven hebben.
Ook in het regulier voortgezet onderwijs, waar ik nu werkzaam ben als docent, leerlingbegeleider en vertrouwenspersoon, vind ik de meeste voldoening in het werken met kinderen die extra zorg nodig hebben.

Na een aantal heftige gebeurtenissen in mijn leven, kwam ik in een burn-out terecht. In deze periode heb ik veel steun gehad aan de therapie die ik kreeg en ik besloot zelf de opleiding Transpersoonlijke psychotherapie te gaan volgen. In deze opleiding heb ik kennis gemaakt met systemisch werk en familieopstellingen. Deze ervaring zet ik nu in bij de begeleiding van leerlingen op school en in mijn eigen praktijk voor Psychosociale Therapie en Persoonlijke Ontwikkeling.

Mijn aandacht werd getrokken door GroepsGeluk en nadat ik de opleiding had gedaan wist ik het zeker. Ook hier wil ik mee aan de slag, geluk brengen in een groep door de onzichtbare dingen zichtbaar te maken. Het is prachtig om te zien wat kinderen met elkaar delen en hoeveel bereidheid er is om begrip voor elkaar te tonen en elkaar te laten voelen dat iedereen erbij hoort. We kunnen samen nog veel mooie stappen maken en we zijn op de goede weg om met GroepsGeluk meer balans te brengen in de groepen waar we ermee werken

Ik hoop van harte dat ik als gecertificeerd GroepsGelukCoach mijn steentje bij kan dragen aan het in de wereld zetten van GroepsGeluk.

Geschoold door: Academie Lichamelijke opvoeding (docent LO),
Boswijk Instituut (Transpersoonlijke psychotherapie en systemisch werk),Con Amore (Psychosociale Basiskennis), Boswijk Instituut (Hechting),Hupper (Zelfcompassie en zelfvertrouwen, Positieve psychologie, Narcisme),
Dutch University College (DSM IV/V in de praktijk), Inge Land (familieopstellingen), Medilex (omgaan met getraumatiseerde kinderen, omgaan met rouw), Maya Meerbeek (omgaan met rouw en verlies), Stichting Maharishi Vedisch Instituut (Transcendente Meditatie), Jan Boswijk (leven in aandacht), VFconsult (didactisch coachen), Désirée Farro-Joosen (GroepsGeluk).

 

Contactformulier
Intakeformulier klas
Intakeformulier team