Spring naar content

Aanmelden Caribbean

Samen de wereld mooier maken

Ook in Bonaire de  groepsdynamiek zichtbaar op tafel. Ben je leerkracht of groepsleider en zoek je naar een tool die de processen binnen de groep inzichtelijk maakt? Dan is GroepsGeluk een uitstekende keuze. Door middel van houten poppetjes, picto's en symbolen laten de leerlingen zien wat er onderhuids speelt en wat er achter gedrag schuilgaat.

Doel

Wanneer je de dynamiek zichtbaar maakt van je klas of groep, heb je als leerkracht/ groepsleider direct handvatten om in lastige situaties snel de balans te herstellen. Met een groepsopstelling maken leerlingen hun interne proces en beleving extern. Hierdoor krijgen zowel de leerkracht als de leerlingen inzicht in de processen die spelen in de groep. Je kunt daarbij denken aan pestsituaties, ruzies, groepsdruk, onderlinge irritaties, maar ook vriendschappen.

Training

Door de tweedaagse training GroepsGeluk - systemisch werken in de klas - , kun je als leerkracht en groepsleider de methode GroepsGeluk eigen maken. Hierdoor heb je een effectieve tool in handen om een fijn pedagogisch klimaat te creëren.

Voor wie

Voor leerkrachten en coaches die werkzaam zijn in het basis- en middelbaar onderwijs en andere professionals die met groepen kinderen en/of jongeren en volwassenen werken. De training is individueel of met een geheel team te volgen. De training is op basis van 16 effectieve contacturen en vereist 14 uur zelfstudie in de vorm van stage en verdieping.

Niveau

GroepsGeluk is een post hbo-training. Dit betekent dat we ervan uitgaan dat onze deelnemers een hbo-denkniveau bezitten.

GroepsGeluk training voor professionals

Kosten

Tot 17 december met 300 euro vroegboekkorting! De kosten van de training zijn nu niet € 1070,-, maar 770 euro . Dit is inclusief:

Enthousiast geworden en wil je ook aan de slag met GroepsGeluk op Bonaire? Meld je dan hieronder snel aan. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

groepsgeluk met ruimte

Aanmelden Caribbean

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Factuurgegevens

Zijn bovenstaande gegevens tevens de factuurgegevens? *

Vul hier je factuurgegevens in:

Ik heb GroepsGeluk gevonden via
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA