Spring naar content

GroepsGeluk op Bonaire

Je klas in beeld & balans!

Ben je een leerkracht of groepsleider en zoek je naar een goede manier om de groepsprocessen helder te krijgen? Dan is GroepsGeluk een uitstekende keuze. Met behulp van houten poppetjes, pictogrammen en andere visuele hulpmiddelen, kunnen leerlingen laten zien wat er onder de oppervlakte speelt en wat er schuilgaat achter hun gedrag.

Doel

Het zichtbaar maken van de groepsdynamiek in je klas of groep biedt leerkrachten en groepsleiders direct bruikbare handvatten om snel de balans te herstellen in uitdagende situaties. Met behulp van een groepsopstelling brengen leerlingen hun innerlijke proces en beleving naar buiten. Hierdoor krijgen zowel de leerkracht als de leerlingen inzicht in de processen die zich afspelen in de groep. Dit kan variëren van pestgedrag, ruzies en groepsdruk tot onderlinge irritaties en vriendschapskwesties.

Training

Dankzij onze tweedaagse training "GroepsGeluk - systemisch werken in de klas" kun je als leerkracht en groepsleider de GroepsGeluk-methode eigen maken. Dit geeft je een effectieve tool in handen om een positief pedagogisch klimaat te creëren.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor leerkrachten, coaches en andere professionals in het basis- en middelbaar onderwijs die met groepen kinderen, jongeren en volwassenen werken. De training kan individueel of met je gehele team gevolgd worden. Neem gerust contact op en informeer naar onze speciale prijzen voor teamtrainingen!

Niveau

GroepsGeluk is een post-hbo-training, dus we gaan ervan uit dat de deelnemers beschikken over een hbo-denkniveau.

GroepsGeluk training voor professionals

Trainingsdagen:

Basistraining: ma 10 & di 11 febr: 13.30 - 16.45 uur. Met za 15 febr 2025: 9 -16 uur

Investering:

Unieke kans: tot 7 september 2024 ontvang je een vroegboekkorting van € 200,- op de trainingskosten. Je betaalt nu geen € 1175,-, maar slechts € 975,-.

Dit is inclusief:

 

Naast deze training krijg je ook de kans om aan te sluiten bij de verdiepingsdagen: Werkvormen en praktijksituaties en/of GroepsGelukTypes.

groepsgeluk met ruimte

Aanmelden Caribbean
Bestel ook direct DAG 3 op woensdagmiddag 19 februari 2025 (Systemische werkvormen & praktijksituaties)
Bestel ook direct DAG 4 op zaterdag 22 februari 2025 (GroepsGelukTypes)

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Factuurgegevens

Zijn bovenstaande gegevens tevens de factuurgegevens? *

Vul hier je factuurgegevens in:

Ik heb GroepsGeluk gevonden via
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
Captcha