Spring naar content

Benjamin Steenstra

Leerkracht & gecertificeerd GroepsGelukCoach

Benjamin Steenstra

" Als leerkracht en coach vind ik het belangrijk dat iedereen gezien wordt. Ieder kind, iedere leerkracht is uniek en heeft een rol in het groepsproces. Door middel van GroepsGeluk is dit heel mooi waar te nemen. Dat ik daar onderdeel van mag zijn, in de vorm van het begeleiden van deze groepen, vind ik de kers op mijn onderwijstaart.”

1583091304143_Benjamin_3
1583091304143_Benjamin_3
Over Benjamin

De eerste gecertificeerde GroepsGelukCoach van Nederland. Wat een eer en wat vind ik het fijn om met de mooie tools van GroepsGeluk te mogen werken. Op de eerste plaats ben ik vader van drie prachtige kinderen. Daarnaast ben ik vanaf 2007 meester Benjamin en draai ik mijn groepen met veel plezier. Ik heb ervaring in de Schilderswijk van Den Haag en op het SBO.

Een paar jaar geleden heb ik een opleiding contextuele leerlingbegeleider gevolgd, die was voornamelijk gericht op het individu. GroepsGeluk was voor mij de perfecte aanvulling op die opleiding. Ik kan nu systemisch werken in de klas en individueel. Dit bied ik dus ook aan voor leerlingen, maar zeker ook aan leerkrachten.

Als leerkracht en coach vind ik het belangrijk dat iedereen gezien wordt. Ieder kind, iedere leerkracht is uniek en heeft een rol in het groepsproces. Door middel van GroepsGeluk is dit heel mooi waar te nemen. Dat ik daar onderdeel van mag zijn, in de vorm van het begeleiden van deze groepen, vind ik de kers op mijn onderwijstaart

Geschoold door: PABO Leiden (bachelor of education), José Voorham (Lucas Academie, coachen en begeleiden), Kees Broekhof (Sardes, Taal 100 coach), Ivo Mijland (Ortho Consult, contextuele leerlingbegeleiding), Désirée Farro (Nijmegen, GroepsGeluk en GroepsGelukCoach)

Contactformulier
Intakeformulier klas
Intakeformulier team