Spring naar content

Anke van de Laar

Leerkracht, coach & gecertificeerd GroepsGelukCoach

Anke van de Laar

Leerkracht, coach & gecertificeerd GroepsGelukCoach

Hoe fantastisch is het om leerkracht en kinderen te laten zien en ervaren hoe het in de klas is? Het raakt me iedere keer weer hoe kinderen/jongeren & leerkrachten zichzelf durven zijn en zich open durven te stellen tijdens GroepsGeluk.

Anke van de laar - GroepsGelukCoach
Anke van de laar - GroepsGelukCoach
Contact GGC - Anke van de Laar
Intake formulier Anke van de Laar

Persoonlijke gegevens

Vul hier de naam/namen in
Straat en huisnummer

Informatie

Zijn er interventies gedaan in de groep? *
Is er eerder hulp gezocht? *
groepsgelukleerkrachten
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA
Intake formulier - Teams - Anke van de Laar

Persoonlijke gegevens

Straat en huisnummer

Informatie

Is er eerder hulp gezocht? *
Zijn er interventies gedaan in het team? *
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA

Over Anke

Mijn naam is Anke van de Laar, getrouwd en trotse moeder van 2 zonen en een dochter. Sinds mijn 22e ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik wilde graag juf worden om kinderen dingen te leren. Gaandeweg de jaren kwam ik erachter dat er een andere weg vrijgemaakt mocht worden voor mij om kinderen & jongeren te begeleiden. Ik ben naast mijn werk als juf mijn eigen praktijk "Eigen & Wijs" gestart. Het omarmen en ontwikkelen van je eigen wijsheid is mijn verlangen voor iedereen.

In mijn privéleven kwam ik in aanraking met familieopstellingen. Ik was daar zo van onder de indruk en wilde daar graag meer van weten. Ik kwam met iemand in contact die GroepsGeluk had gedaan. Ik was op slag verkocht en wist wat ik mocht gaan doen. Ik ben de tweedaagse van GroepsGeluk gaan doen en dat voelde zo ontzettend goed. In mijn klas heb ik veel geoefend en de kinderen waren super enthousiast. En dat heeft mij doen besluiten om de opleiding GroepsGeluk onderwijsopsteller te gaan doen. Hoe fantastisch is het om leerkracht en kinderen te laten zien en ervaren hoe het in de klas is? Het raakt me iedere keer weer hoe kinderen/jongeren & leerkrachten zichzelf durven zijn en zich open durven te stellen.

Mijn missie is om samen met het groepsgeluk team het onderwijs vanuit liefde en inzichten zoveel mooier te maken.