Spring naar content

Anita de Boer

Leerkracht, therapeut & gecertificeerd GroepsGelukCoach

Anita de Boer

Leerkracht, therapeut & gecertificeerd GroepsGelukCoach

Zichtbaar maken wat onzichtbaar maar wel voelbaar is!

Foto-website-GroepsGeluk
Foto-website-GroepsGeluk
Contact GGC - Anita de Boer
Intake formulier Anita de Boer

Persoonlijke gegevens

Vul hier de naam/namen in
Straat en huisnummer

Informatie

Zijn er interventies gedaan in de groep? *
Is er eerder hulp gezocht? *
groepsgelukleerkrachten
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA
Intake formulier - Teams - Anita de Boer

Persoonlijke gegevens

Straat en huisnummer

Informatie

Is er eerder hulp gezocht? *
Zijn er interventies gedaan in het team? *
Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord *
reCAPTCHA

Over Anita

Begin 1991 startte ik als beginnend leerkracht op een kleine dorpsschool, met veel passie en plezier in een groep van ruim 30 kleuters. Het was volop genieten! Naast het werken in de groep heb ik vanaf dat eerste jaar opleidingen en cursussen gevolgd voor het onderwijs. Iedere keer weer meer informatie en kennis om mee te nemen in de groepen waar ik de juf van mocht zijn. De groepsprocessen hadden toen al mijn aandacht. Veiligheid, een goeie sfeer en een goed pedagogisch klimaat in de klas zijn bepalend voor het welzijn van de kinderen en een belangrijke voorwaarde om tot leren te kunnen komen.

Na een aantal jaren minder te hebben gewerkt, ivm de komst van mijn kinderen en het overlijden van mij man, ben ik weer volop aan het werk in het onderwijs én in mijn praktijk. Het volgen van opleidingen en cursussen hoort daar ook in deze periode weer volop bij! Tijdens de opleiding tot Systemisch Coach ontmoette ik Désiree Farro, grondlegster van GroepsGeluk. De stap naar GroepsGeluk was een logische, het voelde als thuiskomen!
Eindelijk een tool hebben om dát in de groep zichtbaar te kunnen maken wat een ieder voelt maar niet goed kan vatten. Een tool om samen een fijn, veilig en gezond klimaat te kunnen creëren vind ik geweldig. GroepsGeluk pas ik met veel plezier toe in de groep, mijn praktijk en in de teams van scholen. Immers, daar waar de teams fijn samenwerken heeft dat ook een goede uitwerking op de groepen en de kinderen van de school.

Ik vind het heel fijn dat ik als GroepsGelukCoach een bijdrage mag zijn voor professionals, teams, groepen en individuele kinderen om zo: "Samen de wereld mooier te maken!"
Dit is de missie van GroepsGeluk die bij mij past, al vanaf het begin dat ik begon met werken in die mooie groep kleuters!

Pabo in Leeuwarden, Seminarium voor Orthopedagogiek SEN/ IOBK in Utrecht, Ervaringsgericht onderwijs in Groningen, Taalcoördinator ECNO Groningen, Leesspecialist ECNO Groningen. Nei therapie in Alkmaar en Groesbeek, Systemisch werken in Groesbeek, Bach bloesems in Muiden en Alkmaar, Kanjer training in Zwolle, 'The leader in me' van Covey In Beetsterzwaag, GroepsGeluk in Nijmegen, Professionalisering GroepsGeluk in Nijmegen, Opsteller Leerkrachten in Nijmegen